Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Jøingsli toppet G Vintertour

Tor Gaute Jøingsli vant Gudbrandsdal Vintertour.

194 skyttere har deltatt på 15-metercupen i Gudbrandsdalen, der Lom og Skjåk-skytteren Tor Gaute Jøingsli toppet listene.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Det er skytterlagene i Gudbrandsdalen som har avviklet innendørscupen. I år deltok totalt 194 skyttere på ett eller flere av de sju stevnene. De noterte totalt 802 resultater.

Blant seniorskytterne i klasse 5 var det favoritten og iniativtaker til cupen, Tor Gaute Jøingsli, som gikk til topps. Med 246 poeng i siste stevnet vant han sammenlagt foran Odd Sverre Håkenstad, Thorstein Åmodt og Amund Haugstulen.

I rekruttklassen var det Johannes Rosten Høiberg  som vant foran Øystein Breden og Sveinung Myrum. 

Skjøt en nier

Kanskje den aller største prestasjonen stod Mette Strandlien for. Hun deltok på alle sju stevnene. Endte opp med maksimale 1.000 poeng og 77 innertreff på sine 100 tellende skudd. Totalt sett skjøt hun kun en nier på sju stevner. Den kom i første stevne. Derfor kan hun smile over 1.749 poeng totalt og 126 av dem i sentrum.

Juniorklassen ble vunnet av Jørgen Solbakken.

I klasse 1 vant Johnny Roger Gården to poeng foran Anna Bårdsløkken.

Håvard Strandlien vant klasse 2 to poeng foran Kristine Selsjord.

I klasse 3 var det Atle Bakken som sikret seg sammenlagtseieren foran Helge Bueie.

I klasse 4 har flere ledet underveis. Foran det siste stevnet i Skjåk ledet Lars Næprud, men ramlet ned på fjerdeplass totalt. Rune Staum Grønn skjøt seg opp til seier med 241 poeng i siste stevne. Det var fire poeng foran Anton Rudland.

Uhøytidlig

Gudbransdal Vintertour er en treningscup for å øke interessen for skyting. Det er billig å delta, og det er kun sammenlagtpremiering.

I tillegg deles det ut tre gavekort blant de som deltar i minst fire stevner. Det gjorde 199 skyttere.

Gavekort på 1.500 kroner gikk til Håvard Strandlien, gavekort på 1.000 kroner til Helge Tøndevoldshagen og gavekort på 500 kroner gikk til Marthine Gården.