Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Jenny tok hjem vandrepokalen

Jenny Stene jubler for 6,96 i finalen i felthurtig og vandrepokalen.

Jenny Stene var ustoppelig, da ungjenta sikret seg vandrepokalen i Hurtigcupen til odel og eie.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Hurtigcupen er et arrangementstilbud til skyttere i Oslo og omegn, som ønsket seg trening i hurtigøvelsene gjennom en lang sesong. Treningscupen har også en snev av konkurranse, der de beste blir invitert til en avsluttende finale.

Det ble i år gjennomført fire runder hvor de to beste telte som kvalikk til finalen. Arrangører var Haga, Degernes, Høland og Bjørkelangen og Røyken og Hurum. Oslo Østre var arrangør av finalen av Skytterlinkens hurtigcup.

Tre av tre

Haga-skytteren Jenny Stene, som ble nummer to i Stang-finalen på årets LS i Øverbygd, har vært ustoppelig i denne cupen. Første året delte hun sammenlagtpremien med Kurt Eirik Bekkevold. Men både i fjor og i år vant hun alene. Dermed kunne hun ta med vandrepokalen hjem til odel og eie.

Best i begge

Under årets finale var Jenny Stene helt ustoppelig. Hun vant både Stang-finalen og felthurtigfinalen.

I Stang-finalen tok hun føringen med 15 treff på langholdet. Da hun fulgte opp med det samme på kortholdet vant hun overlegent. Totalt fem treff foran Kurt Eirik Bekkevold fra Oslo Østre og ni treff foran Amund Iversen fra Hobøl.

I felthurtigfinalen var det innledende skyting i finalen, der de fire beste var klar for superfinale. Håkon T. Boine slo Alf Kaare Stokker i kampen om tredjeplassen.

I den store finalen var det Jenny Stene mot Kurt Eirik Bekkevold. Sistnevnte tok første stikk, mens Stene vant andre av tre omganger. Men i den siste og avgjørende omgangen var igjen Stene overlegent med 6,96 sekunder. Ei imponerende tid.