Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Kruhaug til topps i KM

Julie Kruhaug vant juniorklassen, mens pappa Anders vant klasse 3-5.

Det ble Kruhaug-show i KM midtre krets. Julie vant juniorklassen, mens pappa Anders ble nummer to i klasse 3-5.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Bjerkvik-skytterne skjøt strålende på hjemmebane under KM på 15 meter for midtre krets, som samlet hele 201 deltakere i helgen. I denne kretsen skyter utøverne fra samlagene Troms, Ofoten, Lofoten og Vesterålen.

I går skrev vi om KM, men resultatene som var lagt ut var kun fra 25-skudden. Men det var også en finaleomgang som Norsk Skyttertidende fikk tips om i går kveld.

Julie Kruhaug vant juniorklassen etter god skyting. Med 100 poeng på finaleomgangen stoppet hun på 348 poeng. Det var to poeng foran Lars Bakkejord-Johnsen fra Bø i Vesterålen.

Pappa Anders har vært en av de beste skytterne i Nord-Norge hele denne 15-metersesongen. Det var derfor ikke overraskende at han skulle kjempe om KM-gullet. Med 246 poeng endte han likt med Tom Marius Gjertsen Kalvik fra Trondenes etter 25-skudden. Det var også disse to det skulle stå i mellom i kampen om KM-gull. Gjertsen Kalvik skjøt 100 poeng i omgangen, mens Kruhaug fikk en nier og 99 poeng. 

Einar Brandskognes fra Målselv ble nummer tre, tre poeng bak KM-vinneren.

I eldre rekrutt var det Målselv-skytter Sondre Grønvoll som gikk til topps med 350 poeng. Toer Rowene Wingstad fra Storfjord stoppet på 249 poeng.

Rekrutt-vinner Andrea Melkild Vorhaug fra Nedre Målselv skjøt 348 poeng.

Harry Bjerregaard fra Bardu ble kretsmester i V55 med 343 poeng, mens Roald Hoseth fra Narvik ble mester i V65 med 342 poeng. I den eldste veteranklassen var det Einar Sollie fra Nedre Målselv som gikk til topps med 345 poeng.

Alle resultater fra KM 15 meter midtre krets finner du her (25 skudd).

Resultater fra KM 15 meter midtre krets finner du her (35 skudd).