Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Produkt av godt ungdomsmiljø

Eline Lillegård er en av flere fremadstormende skyttere i Hjelmen skytterlag.

Eline Lillegård er en av flere gode skyttere i et godt ungdomsmiljø i Hjelmen skytterlag.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Hjelmen skytterlag har drevet aktivt med rekruttering over flere år. Det har gjort at flere av ungdommene har satset på DFS-skyting. Nå kommer også resultatene. Et godt eksempel på dette er Eline Lillegård, som i helgen skjøt svært godt i stevnet på hjemmebane samt Rindal og Surndadal.

18-åringen fra Bøfjorden startet med 348 poeng på hjemmebane før hun skjøt 345 poeng i Rindal. Samme poengsum skjøt hun i Surndadal. Det ga mange topplasseringer i helgen.

– Jeg får trent godt i Bøfjorden hver uke. Det har stor betydning for resultatene, sier Eline til Trollheimsporten, som ved årsskiftet rykket opp til klasse 5. 

Nå sikter den unge storskytteren mot et nytt godt skyteår.

– Målet er alltid et godt resultat på Landsskytterstevnet. I tillegg kommer blant annet Midt-Norsk mesterskap. Jeg håper og tror jeg kan klare å prestere jevnt godt gjennom hele året, sier Lillegård.

15-meterstevnet i Surnadal ble vunnet av Ola Mogstad Strand fra Øvre Surnadal med 347 poeng. Terje Nisja fra Sunndal ble ummer to med 345 poeng, mens Eline Lillegård ble nummer tre med 345 poeng.

I januarstevnet til Rindal vant Lillegård med 345 poeng. Ett poeng foran Terje Nisja fra Sunndal og Kine Otnes fra Valsøyfjord.

Også på hjemmebane stakk Eline Lillegård av med seieren. Med 348 poeng var hun to poeng foran Jakob Nørbech fra Aspøy og Straumsnes og fire poeng foran Otte Hårstad fra Rennebu.

Se saken i Trollheimsporten her!

Se resultatene fra 15-meterstevnet i Surnadal her.

Se resultatene fra 15-meterstevnet i Rindal her.

Se resultatene fra 15-meterstevnet i Hjelmen her.