Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Krevende feltløype i Gauldal

Fra venstre: Otte Hårstad (2.plass) - Mikkel Voll Stokkli (Samlagsmester) - Terje Røstad (3. plass). FOTO: Trond Jære

Mikkel Voll Stokkli taklet ei krevende feltløype best, da Gauldal hadde sitt samlagsmesterskap.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

60 skyttere deltok i et mesterskap som gikk knirkefritt i et helt nydelig vårvær. Arrangøre Budal la opp til en runde på grovfelten som skilte svært mye. Lange hold og litt krevende lysforhold gjorde at Mikkel Voll Stokkli fra Rennebu inntok skive 1 i grovfeltfinalen med 28/13 foran lagkompisen Otte Hårstad med 27/17 treff.

Eneste med 12 treff

I følge en rapport Norsk Skyttertidende har fått var det lite gratis å få også under finaleholdene. Mikkel forsvarte ledelsen med 12/3 i finalen. Han var forøvrig den eneste med 12 treff i finalen. NM-vinneren fra LS på Lesja, Otte Hårstad knep andreplassen foran Terje Røstad fra Soknedal. De stoppet på henholdsvis 37/5 og 37/3 treff.

Veteran 55 ble vunnet av Ole Steigedal, Meldal skytterlag med 35/6.

Tre omskytinger

I klasse eldre rekrutt måtte det hele tre omskytinger til mellom rennbyggene Amalie Hovin og Lars Jr. Halland. Til slutt ble det en jublende glad Amalie som kunne titelere seg som samlagsmester med maksimale 42/12.
I junior skjøt Henrik Volden fra Opdal & Midtbyden til 41/7. Noe som holdt til seier foran Ingrid Jerpstad fra Rennebu med 40/3.
Rekrutt ble vunnet av Per Eidem fra Opdal & Midtbyden med lagkamerat Ørjan Hage på andreplass.
Vinner i klasse V65 ble Egil Rolandsen fra Budal med 41/8 og i eldste veteranklasse trakk oppdalingen Odd M. Horvli det lengste strået med 42/9.
– Spesielt gledelig er det med god deltakelse fra ungdomsskytterne i et feltmesterskap. Det så helt klart ut som både voksne og ungdommen koste seg i vårsola i Budalen, forteller Trond Jære