Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Tre vinnere på tre stevner

Lise Margrethe Rinde var en av tre vinnere under feltstevner i Bergens-området.

Tre feltstevner i Bergen-området ga tre ulike vinnere, men mange presterte på et godt nivå.

Av Tom-Vegard Feltstykket


 

Det var hele tre stevner i feltkarusellen for Hordaland skyttersamlag. Både på Os, i Bergen og på Osterøy ble det skutt godt i alle klasser.

Tre vinnere

I klasse 2-5/V55 ble det tre ulike vinnere i stevnene. Lise Margrethe Rinde fra Åsane/Hordvik vant stevnet på Os med 30/15 treff. Det var ett innertreff foran Arvid Austefjord fra arrangørklubben og fire innertreff foran Liv Sollesnes fra Jondal.

I Osterøystevnet var det ringreven John Olav Ågotnes fra Sartor som gikk til topps med 30/22 treff. Det var to innertreff foran arrangørklubbens Arthur Kaarstad fra Osterøy og fem innertreff foran Geir Rosnes fra Herdla.

I Løvstakkstevnet var det Øyvind Lønning fra Åsane/Hordvik som var best med 30/21. Liv Sollesnes fra Jondal tok sin andre pallplassering denne helgen med 30/19, mens Rune Seim fra Seim ble nummer tre med 30/1.

Rekrutt:

Her ble det tre ulike vinnere. Sofia Dale fra Os vant på hjemmebane med 28/13, mens Mathias N. Haugen fra Seim vant på Osterøy med 28/12. I Bergenv ar det Daniel Skare fra Strandvik som vant med 30/10.

Eldre rekrutt:

Her ble det en dobbeltseier til Sander Nesbø Sælensminde fra Bergen. han vant på Os med 30/26 og i Bergen med 30/28. På Osterøy var det Even Våge fra arrangørklubben som vant med 30/23.

Junior:

Her ble det tre ulike vinnere. LS-vinneren fra eldre rekrutt i fjor, Anita Bjørkedal vant på Os med 30/26. Steinar Feste Kvamme fra Seim vant i Bergen med 30/27, mens Kristoffer Skjerping fra Osterøy vant på hjemmebane med 30/23.

V65:

Sverre Krutnes fra Jondal vant på Os med 30/25, Tore Iversen fra Åsane/Hordvik vant i Bergen med 30/23 og Eyvind Bjørsvik fra Askøy vant på Osterøy med 28/13.

V73:

Gunnbjørg Ågotnes fra Sartor vant både i Bergen (30/28) og på Osterøy (30/23), mens Karsten Totland fra Riple vant i Bergen med 30/28.

Resultater fra feltstevnet i regi av Os skytterlag finner du her.

Resultater fra Osterøyfelten finner du her.

Resultater fra Løvstakkstevnet i Bergen finner du her.