Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

#dfsungdom-bloggen 1-14/15

Benjamin Karlsen blogger om hvordan det har vært å begynne på NTG

I #dfsungdom-bloggen får vi unge skyttere til å blogge om ulike temaer. I hvert blogginnlegg møter vi en ny skytter som deler sine tanker om skytesporten eller forteller om sin hverdag som skytter.

Ukas blogginnlegg er av Benjamin Karlsen fra Rælingen skytterlag.

Hei!

Jeg heter Benjamin Tingsrud Karlsen og er en gutt på 16 år. Jeg skyter for Rælingen skytterlag og begynte på NTG Kongsvinger i høst. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle om hvordan de første ukene på ny skole har vært.

De første ukene på NTG er ferdig. Jeg valgte å begynne på NTG Kongsvinger fordi jeg har flere gode venner der, og fordi de har hatt gode resultater på tidligere elver. Til nå har jeg fått nye venner, erfaringer og mange tankevekkere om fremtiden. Det er mye trening, både fysisk/kondisjon, men også mye skyting. Vi trener rimelig mye der, og dagene blir derfor lange. Vi starter klokken 07:00 med trening på mandag, tirsdag, torsdag og fredag. På onsdag er det treninger etter skolen, og vi slutter kvart på fire hver dag, unntatt fredag hvor vi slutter en time før. Skolen er kjempefin med hyggelige lærere, og ett strengt og satsevillig skolestyre.

Det er et stort fokus på resultater både når det gjelder skole og idrett. Det er ett tett samarbeid mellom lærer og elev, men også lærer og trener, og trener og elev. På denne måten får eleven tett oppfølging på både skole og trening. Her kan jeg skyte så mye jeg vil, og som en ganske god skytter så er det ekstra morsomt å kunne konkurrere med jevngode konkurrenter på treninger. Samtidig har vi også friheten til å gjøre som vi vil, både på trening, på skolen, osv.

For meg er det ikke så langt unna hjemme, så jeg har til og med en frihet med det å kunne dra hjem til mor og far, eller være med gamle gode venner nesten så ofte jeg vil. Personlig syntes jeg opplevelsen har vært kjempepositiv til nå og jeg gleder meg til å gå tre år på NTG. 

Benjamin :)