Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Nr. 5 2014

Les hvorfor Martine liker skyting

I #dfsungdom-bloggen får vi unge skyttere til å blogge om ulike temaer. I hvert blogginnlegg møter vi en ny skytter som deler sine tanker om skytesporten, eller forteller om sin hverdag som skytter.

Ukas blogginnlegg er av Martine Minge.

Hællæ. Jeg heter Martine Minge skal inn i mitt sjette år som senior over nyttår, og skyter for Råde skytterlag i Østfold. I dette innlegget vil jeg skrive litt om hvorfor jeg liker skyting.

Skyting er en utrolig sosial og givende idrett, som gir meg mange uforglemmelige minner og gode venner. Noe av det jeg liker best med skyting er at man får sett mye av vårt vakre og langstrakte land, stadig skyte på nye baner, og ikke minst: møte nye mennesker. Jeg koser meg vannvittig på tur med gode venner eller familie. Idretten er unik ved at det stadig gir meg nye utfordringer både teknisk, mentalt og fysisk, og akkurat derfor driver jeg aktivt med skyting.

(fortsetter under bildet)

Selv føler jeg at skyttermiljøet i DFS er veldig bra, noe som gjenspeiles i at jeg har fått venner for livet og kjæreste gjennom idretten. Dette resulterer i felles treninger på tvers av lag og samlag som gir ekstra motivasjon og konkurranse. Det er også godt å vite at jeg kan drive med skyting så lenge jeg vil.

Skyting er en sport for alle. 

Martine :)