Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Luftig debut på LS

Det er en første gang for alt, og det å delta på sitt første Landsskytterstevne er et minne som vi alle husker.

Det er en første gang for alt, og det å delta på sitt første Landsskytterstevne er et minne som vi alle husker. Vi var så heldig og fikk en prat med noen av de som deltok for første gang.

Andreas:
- Jeg var litt nervøs for å skyte, for dette er noe helt nytt. Resultatet mitt er jeg ikke helt fornøyd med, det skulle gjerne ha vært litt mer enn 234 poeng.

Snorre:
- Det er veldig artig å delta på LS.  Jeg skyter for Selbu skytterlag og vi er 30 som deltar. Det blir veldig koselig på campingplassen når vi er så mange. Da er det også en stor heiagjeng som står å heier på hverandre når vi er inne å skyter.

Marius:
- Jeg har skutt en del stevner nå før jeg deltar på Landsskytterstevnet, så det har blitt en del skyting. Det beste er når jeg kommer ut av standplassen og pappa står der og gir meg skryt.

Sivert:
- Selv liker jeg felt bedre enn bane. Det er nok fordi det er andre figurer å skyte på enn bare den vanlige runde blinken. Jeg må sikte på en annen måte enn på banen, og det er en mer spesiell anvisning.

Morten:
- Det å være med på Landsskytterstevnet er litt som forventet. Det er mange mennesker rundt deg hele tiden, i alle fall her oppe på arenaen.