Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Ett år med #dfsungdom

Denne uken oppsummerer vi året 2013-2014

I vinter skrev vi om denne gjengen fra
Hammefest skytterlag

Det har snart gått et år siden vi startet arbeidet med #dfsungdom og vi har allerede begynt å planlegge neste år. Vi startet opp i fjor sommer med et mål om publisere en sak i uken i løpet av året. Nå har dette året snart gått og vi kan fornøyd konstatere at vi har nådd målet. I tillegg til dette har vi i løpet av denne tiden fått 458 følgere på Instagram og 1147 følgere på vår Facebook-side. Dette har vi store forhåpninger om å forbedre kraftig neste år.

 

Det har vært mange populære saker i løpet av året og noen av dem har skapt debatt. Blant våre mest populære saker kan vi nevne saken om Ungsomsstevnet 2013, førsteårssenioren Regine Hagfoss, skiskytter Karoline Erdal, Eirin Gromsruds vei tilbake på skytebanen og ikke minst ferietipsene til LS. En annen sak som som skapte heftig debatt på Facebook var saken om «eksklusive konkurranser». Denne saken skapte delte meninger om slike konkurranser var positivt eller negativt.


Vi var også på Oslo Open i vinter og snakket med to debutanter.

 

I løpet av året har vi også hatt ulike «serier» i form av «Fem på standplass», «Ti kjappe» «#dfsungdoms felttips» og «#dfsungdoms banetips». I «Fem på standplass spurte vi blant annet om forberedelser før skyting og rare ting man hadde opplevd på skytebanen, mens vi i «Ti kjappe» snakket med unge og lovende skyttere fra ulike landsdeler. Disse seriene vil nok dukke opp igjen neste år sammen med nye serier. I tillegg til dette har vi publisert over 50 saker og 60 ulike bilder på Instagram.

Hva bør vi skrive om?


Vi skrev om "stangtalentet fra Oppland"
i fjor høst.

 

 

#dfsungdom har som mål fortsette arbeidet neste år. For å få til dette trenger vi deres hjelp. For at vi skal få nytt og spennende stoff å dele med dere er vi helt avhengig av å få deres tips til hva bør skrive om. Uten deres hjelp i år ville vi aldri nådd 50 ulike saker om ungdomsskyting. Sakene om ungdomsgruppa i Hammerfest skytterlag, «Snuppene i sentrum» og Ungdomsstevnet er eksempler på tips vi har fått av dere som vi har skrevet om.

Er det noe du mener vi bør skrive om, enten det er er saker du mener er viktige eller ungdomsgrupper som er veldig aktive så vil vi høre om det. Kanskje du mener vi bør ha flere Instagram-konkurranser, kjenner en skytter som også har et talent utenfor skytebanen eller rett og slett har en idé du mener vi bør bruke. Uannsett hva slags idè du har så må du ikke nøle med å konktakte oss. Dette kan du gjøre på vår mailadresse, dfsungdom@dfs.no eller ved å sende en melding til #dfsungdom på Facebook.