Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Hva synes du om feltskyting?

Feltsesongen er godt i gang i Oslo-området og vi har snakket med fem unge skyttere fra Oslo, Akershus og Østfold om hva de synes om feltskyting!


Thomas Brusnes, Røyken og Hurum skytterlag

Jeg er veldig opp og ned på feltskyting. Jeg synes feltskyting på sommeren er kjempegøy, mens feltskyting i 15 blå om vinteren er ikke jeg så begeistret for. Grunnen til det er bare at jeg fryser og skyter dårlig. Det er ikke så lett når man ikke har følelser i avtrekksfingeren. Men hadde det vært feltskyting på sommeren hadde det vært min "hovedskyting"!


Merethe Højfeldt, Nes (Akershus) skytterlag

Det som er gøy med feltskyting er at man kan ligge på forskjellige områder, og ikke bare ligge på en og samme plass.

 

 


Ingrid Katrine Tønsberg, Degernes skytterlag

Felt er gøy fordi det er forskjellige blinker, som gjør at vi må tenke litt annerledes før vi skyter. Det er også gøy siden det er 6 skudd. Det er alltid like gøy å se om vi klarer å fylle eller ikke.

 


Jesper Nilsstua, Raumnes skytterlag

Det jeg syntes er morsomt med feltskyting er at det kan være utfordrende værforhold. Jeg syns vel egentlig at det kan være litt for utfordrende noen ganger også, med tanke på kulde.

 

 


Aleksander Severinsen, Rælingen skytterlag

Det som er spesielt morsomt med grovfelt er det å skyte på forskjellige avstander og å skru riktig både på vind og på avstand. Det gjør felt mer interessant for meg - det med å mestre flere ting en "bare" å skyte. Det er nå flere ting spiller inn på resultatet. Også syntes jeg felt er mer sosialt, når vi sitter å skravler og spiser når vi kommer inn fra runden.