Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Hva er det rareste du har opplevd på standplass?

Hva er det rareste du har opplevd på standplass?

Denne uken er vi tilbake med "fem på standplass". Vi har spurt fem skyttere om hva som er det rareste de har opplevd på standplass!


Thomas Brusnes (16), Røyken og Hurum skytterlag

Det rareste jeg har opplevd på standplass må vel være da jeg var på et stevne og det kom en eldre rekrutt med en potetgull pose i den ene hånda og en 1,5L colaflaske i den andre. Dette lå han og spiste og drakk mellom hver serie. I tillegg skjøt han tier etter tier og fikk 350 poeng!


Karen-Oline Røyland Jacobsen (16), Holum skytterlag

Det rareste jeg har opplevd på standplass var på et skytestevne hvor det var en rekrutt som skøyt i feil skive. Rekrutten skøyt i skiva til en veteran som ble veldig sinna på den stakkars rekrutten. Jeg syntes det er litt dårlig av en veteran å kjefte på den stakkars rekrutten. Det kunne jo ha skjedd hvem som helst!


Alvilde Røiseland (15 år), Holum skytterlag

Det rareste jeg har opplevd på standplass var en gang da jeg var litt syk da jeg trente. Etter hver serie vi skøyt hadde treneren ca fem gåter som vi måtte ligge og tenke på. Til slutt tok det så lang tid å tenke på hver gåte at jeg måtte gi meg fordi jeg måtte spy. Jeg tror det var flere som måtte gi seg fordi de ikke klarte gåtene, men det var jo et veldig morsomt opplegg.Jan Andre Runhovde (23 år), Rygge skytterlag

Det rareste jeg har opplevde på standplass må ha vært under LS i Evje. På felten klarte jeg å fyre av et skudd før kommandoen i det hele tatt hadde startet. Snakk om å sitte i sin egen verden!

Dina Sundby (17 år), Fåberg skytterlag

Min rareste opplevelse fra standplass var da jeg begynte å nyse midt under skyting. Det verste var at det ikke ga seg før jeg var ferdig med skytinga! Det ødela hele skytinga, men er et morsomt minne.