Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Mål for 2015-sesongen

Vi har spurt fem førsteårsseniorer hva deres mål for sesongen er

Av Stine Cecilie Granlund, #dfsungdom


 Lisa Kristina Nilsen, Dunderlandsdalen Skytterlag

- Mitt mål for 2015- sesongen er å trene mest mulig ettersom jeg nettopp har gått opp til senior. Det er en stor overgang som kreves mye trening om man skal gå til topps! Allerede har jeg veldig mye trening, både tørr trening og på skytebanen + noen stevner. Og det er viktig og ikke glemme det viktigste, mental trening.  

Så klart har jeg, også som alle andre skyttere har som mål, å komme med i finalen på Landskytterstevnet. Jeg har og en lite tanke om å komme meg til klasse 5 neste år. Men jeg skal ikke ha for store forventinger ettersom jeg er første års senior, men tankene er der ja!

Sondre Hagesveen Hagen, Alvdal Skytterlag

- Finne en god ståendestilling!

 

Tina Grøterud, Sigdal Skytterlag

- Jeg har to mål for 2015, det ene er å trene mer og det andre er å lykkes med ståendeskyting, i og med at jeg har gått over fra junior til senior denne sesongen.

 Kristian Strandlien, Ringebu og Fåvang Skytterlag

- Mitt mål for denne sesongen er å bli en bedre kneskytter.

Karen Reinsborg, Tingelstad Skytterlag

- Mitt mål for sesongen 2015 er å få en rutine på ståendeskytinga og komme meg på trening litt oftere  Siden det er mitt første år som senior har jeg som mål å holde med rundt 30-tallet men å komme meg opp på 40-tallet i løpet av året. Også hadde jeg blitt veldig fornøyd hvis jeg hadde klart å stabilisere meg opp mot 40-tallet før LS 2015.