Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Status fremdrift

Det er nå bare små detaljer som gjenstår før den nye webløsningen og medlemssystemet er klar til bruk.

Epinova og winorg har nå levert en ny framdriftsplan som sier at løsning skal være klar 23. desember 2011. Men DFS vil trolig lansere DFS sine nye hjemmesider før denne datoen. Samtidig håper vi også å starte konvertering av skytterlagenes medlemsregister fra 15. desember.

Men det vil bli januar som vil bli måneden der de aller fleste skytterlag vil få konvertert medlemsdata til ny løsning. Skytterlagene kan allerede nå begynne å forberede seg på konverteringen. Dette kan gjøres ved å sjekke følgende:
- Utmeldte og døde medlemmer. Disse må være registrert med en utmeldingstype og dato. Det holder IKKE at man bare har satt medlemstype SLUT på disse!!!
- Årsavslutning må være kjørt før sikkerhetskopi sendes inn til DFS.

++

Det vil bli laget ett detaljert skriv på hvordan konverteringen foregår. Mer info rundt dette vil komme i løpet av de neste 2 ukene.

Når konvertering starter vil vi prioritere de lagene der leder i samlaget er medlem. Dette for at samlagene skal få registrert stevner.

Vi anbefaler også at skytterlagene sender ut medlemskontingent krav på giro i den nye løsningen. Da vil man få informert alle skyttere om den nye unike ID'n,samt informere om hvordan man logger inn på minside. (Brukernavn=SkytterID, passord=postnummer. Medlem må endre passord etter 1.gangs innlogging.)

Vi håper alle lag er klare og motivert for å sende inn sikkerhetskopi av dagens adm.prg slik at vi får konvertert alle lag så raskt som mulig.

For de lag som ikke benytter adm.prg, vil lagets leder få tilsendt brukernavn/passord slik at man manuelt kan legge inn lagets medlemmer.