Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Påmelding 18->21

Fra tirsdag 20. november endres start tidspunkt for påmelding fra kl. 18 til kl. 21.

Dato: 20. nov 2012

Det har vært mange kommentarer rundt starttidspunkt for påmelding. 1800 er ett dårlig tidspunkt med tanke på at mange er på skytetrening på dette tidspunktet. Skytterkontoret har derfor valgt å endre tidspunkt til kl. 2100. Vi håper alle vil være fornøyd med dette.

Feltskyting:

Det nærmer seg start for feltskyting. Det er viktig at man bruker påmelding dfs.no for feltskyting. Da vil man sikre seg at de fleste møter på stevner med sin skytterID. Uten forhåndspåmelding må skytterne huske sin ID, eller skytterlaget må legge søke opp og legge dette inn manuelt i resultatprogrammet. Fra 2013 skal alt av resultater fra åpne stevner legges inn på dfs.no.

Info om oppsett av påmelding på dfs.no

For som som skal sette opp påmelding er det spesielt viktig å huske på en ting. Når man f.eks har valgt øvelse "innendørs", så oppretter man  lag. Det er viktig at man oppretter lag for alle dager, før man klikker på lagre øvelse. For innendørsstevner skal det kun ligge en linje under "Øvelser oversikt"

I skjermbildet over setter man opp startidspunkt, antall skiver/minutter og DAG. Deretter klikker man generer. Deretter velger man neste dag og setter opp riktige tider og klikke generer. Slik fortsetter man til man har satt opp alle dagene, da kan man klikke på LAGRE ØVELSE.

I skjermbildet over ligger det to linjer under øvelser oversikt. Skal man eksporter påmelding til resultatprogram så vil dette ikke fungere. (Fra 10. november har vi lagt inn dette med rød tekst, og beskjed om at linjen må slettes).

Denne ekstra linjen kan komme hvis man velger å opprette øvelse, når det allerede er gjort. Ønsker man å endre/slette lag så må man gå inn på endre knappen, da kan man legge til flere lag.