Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Årsrapport 2013

Årsrapport 2013 hadde frist 1. november. Vi minner også om registrering av data i skytebaneregisteret.

DFS har laget en veiledning på hvordan dette skal gjøres.

Denne finner du her: Veiledning - Årsrapport 2013  (oppdatert 21/10-13)

Veiledningen finner du også på våre supportsider.

Skytterlagsleder og administratorer i skytterlaget har tilgang til ”Vk skytterlag” etter innlogging. Her vil man finne menyvalget ”Årsrapport 2013”. Fra 15. oktober kan skytterlagene begynne innlevering av årsrapporten.

NB! Årsrapporten (grunnlagsdata) baserer seg på medlemstallet pr. 15. oktober 2013. Dersom antallet ikke stemmer, kan knappen «Oppdater medlemstall og arrangementer» benyttes, etter at skytterlaget har ajourført sitt medlemsregister. Samlagene har mulighet til å endre på medlemstall for skytterlag som ikke har lagt inn noen medlemmer i sitt medlemsregister.

 VIKTIG: Medlemstype ”Ukjent” vil ikke telle med på årsmelding. Det er derfor viktig at man sjekker i medlemsregisteret at man ikke har medlemmer som har medlemstypen ”Ukjent”! 

NB! Husk å legge inn 30-skudds skyttere som ikke er medlemmer i feltet "Andre 30-skudds skyttere". Skriv inn tall direkte i feltet. Husk å klikke på "Lagre"-knappen når du har lagt inn tall. Her føres militært personell/politi/jegere etc, som har skutt på banen og som ikke er medlem i skytterlaget. Dokumentasjon oppbevares i skytterlaget. 

Ta kontakt med oss på support@dfs.no dersom du har spørsmål eller problemer.