Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Skytterlags epost er tilgjengelig igjen

Epost til og fra skytterlagsadresser har det siste døgnet vært midlertidig stengt. Vi har nå åpnet tilgangen igjen. Alle passord er byttet.

Epostserveren til skytterlagene (skytterlag.no) er nå gjennåpnet. Vi har sett oss nødt til å endre alle passord. Disse er i dag 15/11-2013 sendt ut til de av skytterlagene der hvor vi har en kjent leder som har en privat e-postadresse. Vi har brukt den informasjonen som ligger i Mitt DFS om det enkelte skytterlag.

Passord må ikke oppgis til utenforstående, det var dette som skapte problemer siste døgn, da utenforstående med uerlige hensikter utnyttet dette og fikk tilgang til vår epost-server.

Skytterlagsledere som ikke har fått tilsendt denne informasjonen på epost idag, bes kontakt oss på support@dfs.no for å få oppgitt passord. Det bør framgå av henvendesen innsenders navn samt hvilket skytterlag det gjelder.

Vi har desverre begrenset telefonkapasitet for å besvare slike spørsmål i det omfang som vi forventer, og henstiller derfor til å sende epost.