Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Nye funksjoner i Mitt DFS

Vi har nå i august kommet med ca 30 små og store endringer av forskjellige slag på Mitt-DFS. Noen av endringene er synlige for brukerne av løsningen.

Vi vil spesielt fremheve 3 ting som vi mener kommer skytterlagene til gode når det gjelder administrasjon av skytterlag og resultater i løsningen:

  • Skytterlaget kan endre passord til sine medlemmer. Dette er en stor forbedring som gjør det enklere for den enkelte skytter å få endret passord. Man er da ikke lenger avhengig av Skytterkontorets åpningstider for å få gjort dette, men man kan kontakte sitt skytterlags skytterlags-administrator(er) slik at de kan utføre dette.
  • Innlesing av resultater etter stevnet er gjort mer robust. I tillegg har vi lagt på en mulighet for å sjekke status på hvordan importen gikk, samt en mulighet for å matche skyttere som ikke har id i filen som importeres. Dette mener vi vil øke kvaliteten på de importerte resultatene. 
  • Melding til medlemmer. Skytterlaget gis nå en mulighet til å legge inn melding fra skytterlaget til medlemmene som dukker opp på Medlemmene "Min side" når medlemmet logger inn på Mitt DFS. 

 

Brukerveiledningene for løsningen som ligger på www.dfs.no/support (eller velg support i venstremenyen) er oppdatert med beskrivelser av disse funksjonene. 

Ved spørsmål eller problemer, kontakt oss på support@dfs.no