Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Nyheter på dfs.no fra 8. mars

Det er kommet flere nye funksjonaliteter under "Mitt DFS".

Fra 8-12. mars har vi lagt til mye ny funksjonalitet under Mitt DFS. Se lista under for mer utfyllende info.

r48628
DFS-899: Påmelding. Det er nå ikke mulig å legge til lag med samme tidspunkt på samem dag, da får man opp en feilmelding.
---------------------
r48578
DFS-897: Endret sortering av Medaljelisten under Personalia og webdelen: Tildel merke. Endret fra ASC til DESC for dato/år, og lagt på sekundær sortering på merkebeskrivelsen. La samtidig på en endring av bredden.
---------------------
r48568
DFS-874: Ved registrering av nye medlemmer så gjøres det en sjekk når man går ut av feltet etternavn. Finnes dette medlemmet som aktivt eller utmeldt får man opp dette medlemmet. På denne måten unngår man dobbeltregistrering. Det er også lagt opp til at man kan sende epost med info til det nye medlemmet.
---------------------
r48561
DFS-903: Ny hjelpetekst under påmeldingsinfo på "Rediger/opprett stevne"
---------------------
r48174
DFS-862: Alfabetisk sortering av rapport nedtrekksmeny
---------------------
r48141
DFS-826: Tips en venn e-posten som sendes ut inneholder kun meldingen fra brukeren og navnet på siden, ingen lenke til siden. Her er selve innholdet i meldingengjort mer professjonel (sakset fra regjeringen.no) og lenke tilsiden er inkludert..
---------------------
r48121
DFS-874: Ved registrering av nye medlemmer ønskes det at man kan få sendt inn en velkomstmail til det nye medlemmet. 
---------------------
r48078
Upgrade to .NET 4.0: 
---------------------
r47967
DFS-870: Medlemslista: Når Historiske medlemmer listes, skal feltet "Utmeldt"-dato vises. (Fjerner "Kontigent" kolonnen for å få plass) Lagt på sortering i både ASC og DESC rettning. (Tidligerer var det kun i ASC rettning) 
---------------------
r47934
DFS-780 Bug: Skjermbilde medlemmer, huker av for utestående kontingent. Da skal kun de med utestående kont vises men alle vises. Jeg testet tidligerer mot tom streng, men det skal testes mot strengen "Fullt betalt". 
---------------------
r47925
DFS-872: Medlemsliste: Filtrering basert på første bokstav i etternavn. Lagt inn bold stil på bokstaven det filtreres på. 
---------------------
r47906
DFS-897: Ny webdel: "Tildel merke" Nytt skjermbilde for registrering av merke på en skytter. Menyvalg "Interne merker" heter nå "Merker", og interne merker er flyttet til venstre i denne menyen. Man kan nå enkelt søke opp alle merker til medlemmet, og registrere nye merker på medlemmet, fra dette skjermbildet.
---------------------
r47360
DFS-898: Merker som er satt til Ikke utdelbart via EditMedal.ascx, skal ikke denne kunne velges i nedtrekksmeny i "Legg til medalje" (AddEditProfilePanel3.ascx)
---------------------
r47326
DFS-868: Ved Opprett nytt medlem, skal det gjøres en automatisk sjekk på om angitt fornavn og etternavn allerede eksisterer på registrerte medlemmer (aktive og historiske). DFS-868: Må skru av autocomplete på firstname og lastname tekstboks...
---------------------
r47275
DFS-896: Ny webel i verktøykassene. Vise alle som har ett gitt merke innenfor et gitt samlag eller skytterlag. Samlag / skytterlag beregnes utifra innlogget bruker. (DFS vil legge til denne funksjonaliteten fortløpende)
------------------------------------------
r47147
DFS-815: teksten under fane 1 oppsett stavne endres til "Begrens påmelding" til "Stevnet gjelder bare" (ref Tor Ove, DFS)

r46883
DFS-843 Saldo på kontingent under medlemmer og "registrer innbetaling", er endret til kun å vise saldo for aktuelt år, ikke alle år.
---------------------
r46861
DFS-793: Etter ”Velkommen, fornavn etternavn", ta med SkytterID
---------------------
r46855
DFS-851: Bug: Det ble ikke opprettet redaktør gruppe for hvert samlag. Kun for Skytterlag. Dette er fikset her ved at det opprettes en gruppe som heter SYSTEM_Redaksjon-/webkomite_[Navn på samlag inkuderer postfiks "Skyttersamlag"]. Redaktø...
---------------------
r46797
DFS-855: bugfix: Mine venners resultater viser kun 10 resultater. Pageing kommer ikke frem. Fikset her.
---------------------
r46758
DFS-866: Backend del av oppgaven "Mouse over" på Skytternavn i meldemslista. Skal vises Metadata: Navn, Addresse, postnr, tlf, mobil og e-post. løst vdh Ajax kall mot GetDfsActor(). Satt på Timer på 1 sek før vi gjør søk i WO etter metadata...Hold musa over ett navn i ett sekund og du får opp info.
---------------------
r46702
DFS-892: Bug: result.RangeType finnes ikke. Kunne brukt result[0].RangeType (for den finnes), men bruker heller rangeType.val(), som henviser til kontrollen. (Feil ved visning av resultater)