Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Reservere skiver ved påmelding

Reservasjon av påmeldinger

Mange som arrangerer stevner har etterlyst mulighet for reservasjon av skiver. Dette er nå endelig på plass

Det er nå mulig å reservere skiver, slik at kun arrangørlagets skyttere kan melde seg på disse skivene. Eller de kan åpnes opp for alle når man selv ønsker dette.

Man setter opp stevnet på vanlig måte under vk skytterl, stevneoversikt. Under fane "6. adm påmeldinger" er det nå lagt til ett felt som heter "Reservert arr.". Klikk på denne og skiven er låst for påmelding for alle andre enn lagets egne skyttere. Det er kun mulig å reservere en og en skive om gangen.

 

Ønsker man å låse opp skiven igjen så kan man klikke på "Gjør tilgjengelig", som vist i skjermbildet under. Da kan alle melde seg på, på denne skiven.

 

 

Annet nytt:

I medlmeslista (vk skytterl., medlemmer) kan man klikke på ett medlem for å gjøre endringer.

Man får da opp følgende skjermbilde:

Det er nå opprettet 5 faner for å gjøre skjermbildene mer forståelig. Legg merke til fanen "Bytt skytterlag" Bruk denne hvis ett medlem skal bytte skytterlag til ett annet lag.

Fanen "avslutt medlemsskap" brukes på medlemmer som er døde, sluttet etc. Det er viktig at man ikke benytter "avslutt medlemsskap" hvis en person skal bytte lag, da er det fanen "Bytt skytterlag" som skal benyttes.