Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Det frivillige Skyttervesen
Forsvar, sport og god våpenkultur

Sentral premieutbetaling

Ny funksjon er nå lansert under VK-skytterlag.

Stevnearrangører kan nå spare mye tid på å la Skytterkontoret foreta premieutbetaling etter at stevnet er avsluttet. Det hele løses ved at stevnearrangør får en valgmulighet under stevnetoppsett på VK-skytterlag for det enkelte stevne der stevnearrangør velger at DFS gjør utbetalingen (se illustrasjon).

Sentral premieutbetaling illustrasjon

Når valget er gjort, vil stevnearrangør etter hvert motta en epost med faktura på hele stevnebeløpet fra Skytterkontoret. Etter at premiebeløpet er innbetalt, betales dette ut til deltakende lag, sammen med andre tilsvarende utbetalinger.

Til å begynne med er rutinen at det faktureres og utbetales en gang pr måned, med fakturering rundt den 1. i hver måned og utbetaling rundt den 15. i hver måned.

Etter stevnearrangør har foretatt valg for premieutbetaling, har man ikke mulighet til foreta endinger på opplastede resultater og stevneoppgjør, så dette setter et ekstra krav til at arrangører er nøyaktige og påpasselige med å levere fra seg korrekte resultater med korrekte skytterid'er på deltakere og korrekt premieoppgjør. 

Spørsmål om løsningen rettes til DFS-Support.